Okej,

nu kör jag något annat kul istället för hatiska tjejen. Får se vad. Typ dagens babe eller nåt? hahaha.

bakis

Bakis som få, arg, ilsken, förbannad, ledsen och irriterad. Jävla skitliv! Fan att allting bara ska rasa samman när man tror att allt ska bättra sig. Aja!

Nää

Nu får det fan vara nog. Kommer ihåg att jag la upp de här bilderna förut för ett tag sen, men sedan tog bort dom + inlägget, men nu lägger jag in dom igen.
Blir nog lite fylla ikväll ändå, och kanske jakt på lite sånt här, eftersom alla killar verkar vara svin? För tänk er att ha sex med en tjej, som vet exakt hur man ska tas om hand, och hur alla saker där nere ska utföras. Mmh!!

Ni vet väl att ni kan följa min blogg via Bloglovin.com?

Klicka på bilden, så länkas ni direkt till sidan.

dag 4- det här åt jag idag

Ja, ni. Det jag har ätit idag är väl inte så mycket att hänga i julgranen. Käkade lite lasagne på skolan, och sen käkade jag lite yoghurt och flingor när jag kom upp till lägenheten med idioten. Sen när jag kom hem till min kära familia så blev det prinskorv och potatismos a´la min bror, och nu ska jag svälta mig själv resten av kvällen.
you're like a dream to me





paus

Tog en jävligt lång paus, men nu ska jag försöka vara tillbaka. Dock kanske inte lika hatisk, nu är jag mest emo. Anledning? Mitt lammkött har svikit mig, och mitt hjärta känns lite krossat. Är ju som sagt inte så jävla öppen om mina känslor, så det här tänker jag ju inte skriva om på min egna blogg. Skjuter hellre mig själv först.
Aja, nu ska jag lägga mig i badkaret och spruta med duschmunstycket på klitoris med tankarna på han som jag aldrig kommer få.
Hejsvejs, bithces!

RSS 2.0